En revolution
för all fritering

Luftfritering för
marknadens alla behov

bizz

Bredare meny
– Bizzgood

Idag har du kanske ett café eller annan verksamhet där lagar och regler kring farlig oljefritering hindrat dig att erbjuda gästerna friterad mat. Genom Air Fry Technology och vår Lightfryugn kan du bredda ditt erbjudande med god luftfriterad mat. Och öka dina intäkter.

right

Starkare varumärke
– Brandgood

Kanske har det inte känts rätt för ditt varumärke och din verksamhet att förknippas med hälsofarlig oljefritering. Nu kan du bygga varumärket och stärka erbjudandet med en meny där dina gäster och kunder väljer god friterad mat utan fet och farlig olja.

thumbsup

Bättre marginaler
– Smartgood

Pizzerior, korvkiosker, grillar och andra verksamheter som idag tjänar bra på oljefriterad mat kan nu välja att tjäna ännu mer med luftfritering. Med Air Fry Technology försvinner kostnader kring olja, fettavskiljning och ventilation. Dessutom krävs minimal insats från din personal.

Hälsa och fastfood starka argument på marknaden

Aktörer som tidigare antingen inte kunnat eller önskat erbjuda friterad mat ser möjligheterna med Lightfry-ugnen. Nu är både kostnader och fetthalt låga jämfört med den farliga traditionella friteringen i olja.

Människors insikter och kunskaper kring mat och hälsosam livsstil är idag större än någonsin tidigare. Samtidigt visar forskning att fettrelaterade sjukdomar inom en snar framtid kommer att bli de mest resurskrävande i vården. Ett faktum delvis beroende på det ökade utbudet av street- och fastfood. Vidare krävs det stora naturresurser för att framställa frityrolja.

Detta sammantaget har gett ett snabbt ökande intresse för Air Fry Technology. Att kunna erbjuda mat friterat genom ånga och varmluft med bättre smak, krispighet samt 30–100 procent lägre fetthalt än vid oljefritering öppnar naturligtvis för enorma möjligheter.

Utan de höga investeringarna och riskerna som oljefritering innebär kan plötsligt nya och befintliga aktörer erbjuda sina kunder populära friterade produkter.