AKTUELLT HOS OSS
PÅ EATGOOD

Berätta vem du är och vad du tycker.
Vinn en Lightfry värd 100 000 sek

Lightfry friterar med luft istället för olja och har funnits på marknaden i snart 10 år. Allt fler upptäcker fördelarna i hälsa, smak och hantering. Vi vill sprida budskapet ännu mer och utlyser en tävling där både du och vi vinner. Vi lär oss om era behov, och ni får möjlighet att vinna en Lightfry till er restaurang eller kök. Lycka till.

Dataskyddsförordning
Genom att vara med i tävlingen samtycker till att vi använder dina svar till grund för analys då vi vill skapa bättre förståelse för dina preferenser så att vi kan vara än mer relevanta i vår kommunikation. Vi har inte som ambition att kontakta dig annat än när vi har något vi tror kan vara intressant för dig. Du kan när som helst höra av dig och be att vi raderar dina uppgifter och då gör vi det snarast möjligt. Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag.

  • Info
  • 2
  • 1
  • Ekonomi
  • Send

Du och ditt företag

Din mailadress

Ditt företag

Företagets storlek

Vi använder eller säljer oljefritöser

Hälsa

Mindre brandrisk i köket är viktigt

Farlig het olja skulle vara bra att slippa

Motivera varför du skulle köpa en Lightfry eller tror på luftfriterad mat i framtiden

Företagsuppgifter

Lightfry – hantering

Oljedimman i köket

Släpa på olja och torka flott

Rengöra fritösen och byta olja

Automatisk rengöring

Lightfry – ekonomi

Installera specialventilation är dyrt

Köpa olja är dyrt

Kunna flytta runt fritösen om vi vill

Hälsa och fastfood starka argument på marknaden

Aktörer som tidigare antingen inte kunnat eller önskat erbjuda friterad mat ser möjligheterna med Lightfry-ugnen. Nu är både kostnader och fetthalt låga jämfört med den farliga traditionella friteringen i olja.

Människors insikter och kunskaper kring mat och hälsosam livsstil är idag större än någonsin tidigare. Samtidigt visar forskning att fettrelaterade sjukdomar inom en snar framtid kommer att bli de mest resurskrävande i vården. Ett faktum delvis beroende på det ökade utbudet av street- och fastfood. Vidare krävs det stora naturresurser för att framställa frityrolja.

Detta sammantaget har gett ett snabbt ökande intresse för Air Fry Technology. Att kunna erbjuda mat friterat genom ånga och varmluft med bättre smak, krispighet samt 30–100 procent lägre fetthalt än vid oljefritering öppnar naturligtvis för enorma möjligheter.

Utan de höga investeringarna och riskerna som oljefritering innebär kan plötsligt nya och befintliga aktörer erbjuda sina kunder populära friterade produkter.