EatGood växlar upp och tar in ny marknadschef (CMO), Anna Johansson

Vi välkomnar Anna Johansson som ny marknadschef (CMO). Hon kommer att leda företagets storsatsning på att vidareutveckla varumärket och stärka företagets marknadsposition, med hög fokus på digital närvaro och media samt mässor med ökad försäljning som tydligt mål.

HostMilano show

Den 22 – 26 oktober kommer vi att ställa ut på HostMilano show som är den världsledande mässan när det kommer till catering och gästfrihet.

The Restaurant Show

LightFry fortsätter att möta den brittiska food tech och restaurangmarknaden på The Restaurant Show, som äger rum mellan den 27:de till den 29:de September, 2021.

Casual Dining Show

Mellan den 23 och 24 september kommer LightFry att möta den brittiska food tech och restaurangmarknaden under Casual Dining-show i London.

MAFSI reps in the US,
Our new team in the US

HB Specialty Foods har undertecknat sex regioner i USA inom MAFSI -gruppen. De undertecknade regionerna är följande:

Region 1, 2, 3, 4, 6 och 7 som inkluderar några av de mest befolkade områdena i USA, inklusive New York och Philadelphia på östkusten. För mer information se www.mafsi.org. Med 270+ representanter, 220+ tillverkare och 2 400 medlemmar. Spänner över Nordamerika, matar 300 miljoner människor och byter en industri som MAFSI -gruppen är en partner att räkna med.

Vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete med säljteamet inom MAFSI -gruppen.

News for the US -
Lightfry 12U as 4-wire unit

Lightfry är nu tillgängligt för den amerikanska marknaden med en ny och vanligare elektrisk konfiguration. Lightfry LF12U-4 är den nya versionen som är en 3PH + PE-modell utan Neutral. Denna Lightfry -enhet är för den amerikanska marknaden mer en plug and play -enhet eftersom många äldre byggnader har en elektrisk konfiguration med 3PH + PE.